Πέρασμα… όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης. Διάλογοι σε καιρούς αποκλεισμού


Καθώς όλοι βιώνουμε, με τρόπο οδυνηρό, τη δυσκολία της επικοινωνίας αυτή την περίοδο, διαπιστώνουμε, με ιδιαίτερη χαρά, την προσπάθεια πολλών ενοριών μας να κρατήσουν ζωντανή την επαφή με τα παιδιά και  τους νέους μέσω των δυνατοτήτων που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία. Επικροτούμε και συγχαίρουμε τις πρωτοβουλίες αυτές -άλλωστε πολύ νωρίς το είχαμε προτείνει.
Ερχόμαστε τώρα να σάς ανακοινώσουμε μία ακόμη παρόμοια προσπάθεια από το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής μαςΑπό την Τετάρτη 1η Απριλίου –και δεν είναι καθόλου πρωταπριλιάτικο ψέμα!- και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 9.00 μ.μ. μπορούμε πλέον όλοι να συντονιζόμαστε διαδικτυακά  στην εκπομπή μας, με το τίτλο «Πέρασμα... όταν η οθόνη γίνεται τόπος συνάντησης». Η εκπομπή απευθύνεται στους σεβαστούς Ιερείς μας, στους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες και σε όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες του ποιμαντικού νεανικού μας έργου, και ακόμη απευθύνεται σε νέους γονείς, φοιτητές, επιστήμονες, μαθητές Λυκείου, καθώς περιλαμβάνει ευρύτητα θεμάτων, προσπαθώντας να καλύψει πολλούς τομείς της επικαιρότητας, της ορθόδοξης πνευματικότητας και του εκκλησιαστικού μας βίου.
«Διάλογοι σε καιρούς αποκλεισμού» και αυτό είναι το όραμα της νέας προσπάθειάς μας, την οποία σάς καλούμε να αγκαλιάσετε. Μπορείτε φυσικά να ενημερώσετε όποιον ενδιαφέρεται για ένα διαφορετικό άκουσμα σε καιρούς οριακούς, ένα γόνιμο προβληματισμό και ωφέλεια πνευματική, χωρίς βέβαια αδιαφορία για τη μεγάλη δοκιμασία που υφίσταται ο λαός μας και ολόκληρος ο πλανήτης.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους δύναμη Θεού, υπομονή και καλή συνέχεια στον πνευματικό αγώνα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής!

Σάς περιμένουμε να συναντηθούμε διαδικτυακά...

Με αδελφικές ευχές,
Αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνος
Διευθυντής Ιδρύματος Νεότητος & Οικογένειας Ι. Αρχ/πής Αθηνών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εικόνα

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών κατ’ οίκον λόγω της χαλεπής Λοιμώξεως και της Προασπίσεως των Συνόρων της Πατρίδος μας